Hak4T Partner product

De Hak4t groep bestaat uit Hakvoort daglicht, Hakvoort kunstlicht en Hakvoort zonwering. Braat 1844 is een onderdeel van Hakvoort daglicht. De Hak4t groep maakt voor gebouwen in de (semi)overheid, commercieel vastgoed, industrie en agrarische sector, lichtoplossingen in dak en gevel.

Elke dag brengt de zon ons gratis licht! Mensen en dieren voelen zich daarbij prettig en leveren betere prestaties.  Natuurlijk daglicht put de aarde niet uit. Duurzaam verlichten in een gebouw start dus met gratis daglicht. Hak4t heeft een slimme lichtoplossing. Wij benutten het natuurlijke daglicht optimaal en ondersteunen alleen met dynamisch kunstlicht als er te weinig daglicht is.

En is er te veel daglicht? Dan remmen we het licht met zon- en warmtewering. In combinatie met zonne-energie, ontstaat er dan een unieke energie neutrale lichtoplossing. Hak4t is op dit moment trendsetter met het bieden van deze unieke grootschalige duurzame lichtoplossingen. Wij kunnen dit full service.

Kort samengevat wil Hak4t met deze slimme lichtoplossingen niet alleen mensen en dieren helpen zich beter te voelen, beter te presteren en meer uit het leven te halen, maar ook de eindgebruiker van ons product een duurzame bijdrage aan de wereld te laten leveren door de natuur in te zetten als hoofdenergiebron.  De innovatieve lichtoplossing van Hak4t is op meerdere vlakken ‘bright’.

Contactpersoon

Marc Hakvoort heeft zijn visie laten verwerken in een korte video:

Gerelateerd: