Herman Techniglaz Partner product

Hermans Techniglaz is al vele jaren gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige producten op het gebied van zonne-energie & daglicht. Onze glasproducten bestaan uit maatwerk zonnepanelen, Solera glas en zelf-dimmend Suntuitive glas. De architectonische kwaliteit is erg belangrijk; met onze hoogwaardige glasproducten wordt op dit gebied geen concessies gedaan. Hermans Techniglaz is voortdurend op zoek naar innovatieve duurzame en veilige glasoplossingen voor de bouwwereld.

Er is een eindeloze hoeveelheid daglicht en zonlicht beschikbaar en door het gebruik van onze producten kan dit op een effectieve en architectonische manier gebruikt worden. Niet alleen voor het opwekken van zonne-energie, waarbij gevels en atria actief mee kunnen doen, maar ook zeker voor de gecontroleerde toetreding van dag- en zonlicht in het gebouw. Beide toepassingen zijn goed voor milieu en voor het welzijn van de mens, doordat er veel energie bespaard en opgewekt kan worden maar ook het functioneren van de mens wordt hierdoor zeer positief beïnvloed.

Graag denken wij al in een vroeg stadium mee met het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe gebouwen en woningen, zodat zonne-energie en daglicht op de meest effectieve manier kan worden geïntegreerd.

Daglichtgedachte contactpersoon

Rik van Ogtrop: “Een van de allerbelangrijkste aspecten van ons bestaan is daglicht. Zonder daglicht geen leven en geen energie, maar het is de uitdaging om daglicht te omarmen en op de juiste manier te gebruiken. Vanuit deze overtuiging zijn wij dagelijkse bezig om de gebouwde omgeving meer daglicht en meer energie te geven!”

Dutch Daylight partner - Hermans Techniglaz