SolarLux Partner product

Solarlux betekent ´zonlicht´. Al ruim 35 jaar specialist op het gebied van flexibele glazen geveloplossingen. In het kader van duurzaam bouwen wordt de architectuur steeds opener en transparanter. Passieve zonne-energie wordt meer en meer toegepast en Solarlux heeft hier de perfecte producten voor. De grote glasoppervlakken zorgen voor veel daglichttoetreding en de royale openingsmogelijkheden bieden de mogelijkheid tot natuurlijk ventileren en laten een gebouw ademen.

Daglichtgedachte contactpersoon

Jan Jaap Hofstra; “Daglicht, we kunnen niet zonder. Het geeft ons de perceptie van tijd en ritme maar is bovenal onlosmakelijk deel van bijna al het leven op onze mooie moeder aarde.”

“Persoonlijk zie ik daglicht als een kostbaar goed waar we dan ook verstandig mee om moeten gaan. Zeker als we kijken naar de bebouwde omgeving en de mate waarin de mens in toenemende mate binnen zit. Toetreding van licht kan daarentegen ook hinderlijk zijn als het gaat om intensiteit of warmtetoetreding. Ik ben een voorvechter in het vinden van een optimale balans in onze habitat en neem u daarom graag mee in mijn visie als het gaat om daglicht.”

Dutch Daylight partner - Solarlux