Architectenweb Partner media

Architectenweb is een toonaangevend platform op het gebied van architectuur in Nederland. Via Architectenweb.nl en onze nieuwsbrieven blijven architecten en andere ruimtelijk ontwerpers op de hoogte van het nieuws in hun vakgebied, maar ook van nieuwe bouwproducten, nieuwe projecten en nieuwe vacatures. Daarnaast organiseert Architectenweb door het jaar heen een grote variatie aan netwerkevents en lanceerde het onlangs de Architectenweb Podcast.

Als platform stimuleert Architectenweb de uitwisseling van ideeën in de architectuur. In haar redactionele inhoud promoot Architectenweb een goede toepassing van daglicht in het ruimtelijk ontwerp door actuele best practices te delen. Belangrijk hierbij vindt Architectenweb om te blijven benoemen dat daglicht een belangrijke bijdrage levert aan de gezondheid van de gebruikers van gebouwen. Ook wil Architectenweb in foto’s en video’s steeds opnieuw laten zien hoe daglicht een essentieel onderdeel is van architectuur en hoe het ruimtelijke kwaliteit kan laten schitteren.

Daglichtgedachte contactpersoon

Michiel van Raaij: “Daglicht staat voor mij voor het leven. Net als de natuur kunnen ook wij niet zonder. En architectuur kun je enerzijds zien als een middel om het daglicht te temperen, maar anderzijds ook als een middel om het op een fabelachtige manier zichtbaar en beleefbaar te maken.”

Dutch Daylight partner - Architectenweb© foto: Thea van den Heuvel / DAPh