Kennis

Op het gebied van zon- en daglicht is veel (wetenschappelijke) kennis beschikbaar vanuit verschillende invalshoeken en vakgebieden. Dutch Daylight zet zich in als kennismediair door de diverse vakgebieden bij elkaar te brengen in toepasselijke thema’s, tools, informatie en inspiratie.

Informatie over daglicht is op allerlei verschillende vlakken en kennisniveaus beschikbaar. Van hoog (wetenschappelijk) niveau tot basisinformatie die voor een ieder te begrijpen is. Dutch Daylight streeft ernaar om informatie aan te bieden aan een breed publiek: van de daglichtexpert tot de leek, iedereen kan bij Dutch Daylight terecht. Via ‘Filter op categorie’ kan informatie worden weergegeven over bepaalde onderwerpen/thema’s. Het kennisartikel wordt inhoudelijk ingegaan op verschillende niveaus in complexiteit en daarbij komende diepgang.

Wanneer u informatie mist, gerichte vragen heeft en/of opzoek bent naar (praktische) ondersteuning kunt u altijd contact opnemen met Dutch Daylight, via info@dutchdaylight.nl