Booosting Partner kennis, Partner media

In 1988 is Booosting opgericht vanuit een gecombineerd initiatief van industrieel ontwerpers en architecten. Zij stelden zich ten doel fundamentele en structurele productvernieuwingen en -verbeteringen in de bouw te bewerkstelligen. Ruim dertig jaar later organiseert Booosting nog iedere maand een activiteit waarbij bedenkers en makers elkaar ontmoeten en zij hun innovatieve kennis delen met het unieke netwerk van aangeslotenen en overig geïnteresseerden van Booosting.

Atto Harsta, oud-voorzitter: ‘Innovatie door Inspiratie, Informatie en de mensen die er toe Doen. Juist de laagdrempelige sfeer van innovatoren uit allerlei disciplines en met allerlei achtergronden biedt kansen om op een positieve en snelle manier de dagelijkse bouwpraktijk met één booost een stap verder te brengen. Dát is Booosting!’

Wat doet BOOOSTING

Booosting heeft zich als doel gesteld het proces van vernieuwing en verbetering in de bouw wezenlijk te versnellen; daarvoor wil zij ideeën en projecten op het gebied van Onderzoek, Ontwerp en Ontwikkeling initiëren en faciliteren. Door haar structuur en de stimulerende en activerende initiatieven die zij ontplooit heeft Booosting een unieke positie binnen de bouw. Aangeslotenen wordt de gelegenheid geboden om hun eigen bouwwereld te vergroten door ervaringen te delen, ideeën op te doen en banden aan te gaan met aanpalende disciplines.

Visie van de BOOOSTING op daglicht

Daglicht is essentieel voor het leefcomfort van de gebruikers van gebouwen. Nieuwe geveltechnologie kan bijdragen aan een duurzaam gebouwde én kwalitatief hoogstaande leefomgeving.

Samenwerking met Dutch Daylight

Booosting biedt de mogelijkheid om gelijkgestemde, enthousiaste bouwinnovatoren te ontmoeten. Om samen een bijdrage te leveren aan nieuwe richtingen in de bouw. Het levert u levert nieuwe kennis en kennispartners op!

Evenementen, kennis of andere vormen die jullie graag willen delen, gerelateerd aan daglicht

Booosting verzorgt regelmatig activiteiten voor haar leden waar innovaties worden gedeeld tussen ontwerpers en makers. Dutch Daylight is van harte welkom om onze leden kennis te laten maken met de laatste innovatieve technologie.

Daglichtgedachte contactpersoon

Antwan van Haaren; “Het gebruik van daglicht in gebouwontwerpen is een onderschatte ontwerptool voor een daadwerkelijk gezonder gebouw. Als een vorm van transparante energie is daglicht nog altijd een te weinig ingezette gebouwinnovatie.”

Antwan is, naast zijn bestuursfunctie bij Booosting, adviseur bij DGMR waar hij al jaren intensief betrokken is bij het realiseren van gezonde gebouwen en de duurzame ambities van haar klanten. Wilt u meer informatie over daglicht, dan kunt u contact opnemen met Antwan.

Dutch Daylight partner - Booosting