Lamilux Partner product

Lamilux, een familie bedrijf ontwikkelt en produceert al bijna 60 jaren daklicht oplossingen in kunststof en glas. Innovatie heeft een hoge prioriteit met een veelzijdig en breed assortiment , het zgn. Lamilux CI systeem. Vele architecten, aannemers, projectontwikkelaars, dakdekkers maken dagelijks gebruik van onze daglicht producten voor woning- en utiliteitsbouw.

Ons doel is het optimaal gebruiken van daglicht, inzetten op gebruik en hergebruik materialen (Breeham) en rekening houdend met een zo laag mogelijk energie gebruik gebouwen (vermindering CO2). Alle vormen van beglazing worden opgenomen in koudebrugvrije profiel systemen, ook voor passiefhuis.

Deze optimale toegang van daglicht kunnen wij combineren met natuurlijke ventilatie en het creëren van veiligheid door de inzet van rook- en warmte (RWA) afvoersystemen in onze koudebrugvrije- dakkoepels, – lichtstraten en glas constructies eventueel in combinatie met geïntegreerde zonnepaneel systemen.

Lamilux telt 850 medewerkers, biedt veel expertise en optimaliseren en ontwikkelen dagelijks om te voldoen aan de eisen van morgen. Ons bedrijf wordt Nederland vertegenwoordigd door Koepellux BV.

Daglichtgedachte contactpersoon

volgt z.s.m.

Dutch Daylight partner - Lamilux