Rodeca Systems Partner product

Rodeca Systems is de specialist op het gebied van transparante bouwelementen. Wij spelen een rol in het complete bouwproces. Van ontwerp, het aanleveren van materiaal tot de montage. Rodeca lichtbouwelementen worden op projectniveau geproduceerd. De voordelen zijn evident; minder transporten, minder afvalstromen, optimale flexibiliteit zowel in maatvoering als kleurstelling. Rodeca Systems heeft als missie deze voordelen om te zetten in succesvolle projecten. Waarbij niet alleen wordt uitgegaan van de vele voordelen die kunststof beglazingselementen bieden als; laag gewicht, optimale isolatiewaarde, grote vrijheid in maatvoering. Maar ook in de advisering beperkingen in ogenschouw genomen worden, zodat het daglicht in het project niet uw ‘vijand’ maar uw ‘vriend’ is.

Inmiddels heeft Rodeca 50 jaar ervaring in niet alleen productie, maar juist het toepassen van onze producten waarbij  altijd vanuit de uiteindelijke gebruiker van het gebouw wordt gedacht. Dit vraagt soms om het enthousiasme van architecten af te remmen. Vanuit deze optiek tracht Rodeca in contact te blijven met de gebruikers van gebouwen opdat we de ervaringen kunnen delen

Daglichtgedachte contactpersoon

Peter Lindeman; “Ik zie alles tussen ‘mezelf’ en het ‘buiten’ als een barrière. natuurlijk vaak noodzakelijk, we willen immers tegen regen en kou beschermd zijn. Maar denkend vanuit die visie zou het volgens mij voor iedere architect uitdaging moeten zijn om de beleving van ‘het buiten’ zo veel als mogelijk te benaderen in zijn of haar gebouwen. Als DGA van een typisch MKB organisatie als Rodeca Systems nu eenmaal is haal ik dan ook de meeste voldoening uit de rol van counterpartner van architect of opdrachtgever om een zo goed als mogelijk ontwerp te realiseren.”

Dutch Daylight Partner - Rodeca Systems

Gerelateerd: