Saint Gobain Partner kennis, Partner product

Saint-Gobain biedt sinds 1665 hoogwaardige en vernieuwende glasoplossingen voor alle woon- en werkomgevingen waar comfort en veiligheid vereist zijn.

Visionaire architecten en aannemers die ernaar streven om de ultieme bouwschil te creëren, hebben Saint-Gobain geholpen zich te ontwikkelen tot een belangrijke leverancier van beglazing voor de wereldwijde bouwsector. Zo spelen we een rol bij het ontwerpen van enkele van ‘s werelds meest iconische architecturale projecten en bieden we een breed scala aan innovatieve glasoplossingen voor gevels aan.

Wij anticiperen op uw specifieke noden en wensen, met een breed scala aan oplossingen voor zonen warmtebeheersing, esthetiek, design, totale transparantie, grote afmetingen en gebogen glas. Eén van onze grootste troeven is het leveren van beglazingen die ideaal zijn voor woningen, kantoorgebouwen, scholen, ziekenhuizen, en andere gebouwen waar optimale isolatie, zonnewarmtereductie en daglicht noodzakelijk zijn.

Bij Saint-Gobain zijn we ervan overtuigd dat een goed gevoel in een gebouw te maken heeft met de perfecte hoeveelheid licht, het juiste geluidsniveau en de ideale temperatuur. Het gaat om design en technologie, schoonheid en veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid. Gebouwen hebben niet alleen het potentieel om mensen te beschermen tegen negatieve aspecten van de buitenwereld – zoals geluid, weer en vervuilende stoffen – maar ook om ons gelukkiger te laten voelen en ons in staat te stellen te leven, te werken en te spelen in een gezondere interne omgeving.

Contactpersoon

David Oudshoorn; ”

Dutch Daylight Partner - Saint Gobain

Gerelateerd: